Friday, June 06, 2014

UiTM di Hatiku

❀✿❀✿❀✿❀✿❀✿ -- TOPIT.ME 收录优美图片

OH HAI !

as u all know . aku akan sambun belajar di uitm arau kos sains komputer dan matematik
and esok adalah hari pendaftaran which mean kena duduk sana terus lepas daftar :(
since aku cuma ada seminggu ja nak urus semua. ye lah baru balik plkn 
memang kelam kabut gila. semua benda tak beli. banyak benda tak buat
so dalam selow selow dok buat. alhamdulillah hari settle semua
haha . hari ni lah baru pack semua bag XD
awai awai tuh pegi buat medical check up. isi borang tawaran
dapatkan pengesahan , then beli barang
aku rasa beratuih habis beli barang nak masuk ja.sampai dalam bank aku pun tinggai 23 hengget XD 
tapi yes semua dah settle. LEGA AMAT
memang tadi migraine gila. barang banyak sangat
aku kalau pack memang tak reti nak agak. baju aku bawak cukup ckup ler kot
aku bawak tak sampai half almari aku. mak aku bising banyak baju. skit je kot
aku takleh baju skit skit sangat ,hahha

so esok buat kali kedua nya aku akan tinggal kan rumah buat masa yang lama
tinggal kan family,
tinggal bilik aku , im gonna miss everything.
hehe
kalau sebelum nih aku tinggal rumah 2 bulan
kali nih 3 tahun beb
entahlah aku tak rasa excited pun nak pi
mission aku, ceyyy mission
hehe .mission aku nak pegi sana belajaq elok elok
yelah semua pesan nasihat aku pa semua
aku tanak hampakan sapa sapa
aku nak bagi dapat pointer elok
kalau boleh nak dapatkan biasiswa.
bila habis diploma ,aku nak sambung degree kat luaq negara.insyallah 
kalau boleh jepun
so doakan lah supaya mission aku bejaya, hehe

aku ingt dalam seminggu nih aku nak update pasai plkn 
tapi malangnya aku sangat sesibuk.
so tak sempat.tapi takpa, aku akan update gambar semua,
hehe

yeah about esok ,
me nadia and auni akan konvoi ke sana
and yes kami tiga dapat tempat sana.
with syafiq and afif, yg lain taktau lah plak
beharap sangat kami 3 bilik yang sama.aminnnn
tapi auni and nadia kos lain .depa kos dip.sains
and cuma transit tuk satu semester kot kat arau before pindah tapah
aku syafiq and afif sama kos
so nanti aku sorang :((( 

aku ekceli tak ready nak jadi siswi .nak belajaq kat u
nak tinggal rumah lama lama lagi :(
dah takdir, kena lah. hehe

kalau before nih bucket list after spm 
lepas nih aku nak buat  bucket list sepanjang hidup aku.
aku akan senaraikan
and with Allah will . aku nak buat semua ,
hidup kena ada tujuan kan. 
tapi ikut peringkat
sekarang peringkat budak u
and one of it .nak kuruskan bahagian perut and paha
thats it
lepas balik plkn aku makin gemuk :((
ramai teguq aku makin chubby . warghhh
okeh banyak dah bebel. ada masa .aku hapdet pasal Uitm lagi
bye . ja mata aishita ne ^^

Untitled | via Tumblr

No comments: