Friday, August 01, 2014

RAYA 2014


SELAMAT HARI RAYA !! MINNA SAN !

huah finally . dah yang kesejuta kali aku tangguh nak hapdet blog.hehhe
yerlah .sekarang dah tak macam dulu. balik sekolah awal. banyak rehat.
sekarang dah sambung belajar.matrik plak tuh. memang perghh mmg perghhhh
tadak masa nak rehat langsung.jadual pack gila babi. hmmm
ada masa aku hapdet life aku di matrik.its getting better now.tak mcm mula2 dulu.

sekarang hari raya. so hari hari hari raya lah kan.
raya pertama . raya dirumah.mcm biasa
semayang raya .pergi kubur. raya rumah mak



nothing much.the petang pergi rumah mami namah .tu je lah

second day raya . of coz.tradisis berzaman
open house rumah pak hasim mee udang
kali tak berapa meriah sebab tak ramai pun yang datang.selalu ramai gila.







thats all

the raya ketiga. konon nya nak beraya rumah member la.last last rumah pikah ja ada
haha makang char keow teoy mak pika buat.agak lama kami lepak rumah pika
mana tak nya makang sambil layan movie abang long fadhil.hahah
sampai adik dia yg kecik tanya bila nak balik XD hahaha yang tu paling tak boleh belah
sekarang dah boleh bawak kereta . ronda sakan la.hehehe





then 4th day raya.yang ni meriah skit.ekceli banyak rumah nak pi. tapi ntah la.
rumah yang kami pi cuma rumah auni and nadd.
rumah afrina tak jadi sebab silap jalan.hahahah
lepas raya rumah nadd ingt nak pi tengok juon
pegi pegi tiket habis.sedih baq hang. just hang je lah kat sunway tuh
















ini saja dari kami,
jumaat mula start buat segala babian assignment yang melanda. harap maklum :)




No comments: