Friday, August 22, 2014

suara hati

its been like 2 months now.i mean me . kmpp .daaa. tapi rasa macam dah 2 tahun lamanya. erghh. i dont really like here. i feels like i can never get used to this place. ouh no . i mean this man made hell. i take back i i've said in last post . its not getting any better.im all alone here.the only friends that i have.my roomates . and Ain <---classmate p="">i hate being lonely .but all i want is to be alone.that's soooo me right. hahah.

maybe ni semua dugaan.cabaran untuk aku.padan muka aku jugak.balasan setepek kat muka hah.anti-social sangat. i hate to admit it but yes. aku anti social.aku baru sedar. aku tak suka macam bermesra dengan orang aku tak kenal.even kenal tapi tak rapat pun aku tanak.haha.just dengan my BFF .(engkorang semua la) patut berbangga hampa tau dak.dengan hampa ja aku bersocial ! hahah paling teruk. sedara datang rumah pun.harap aku nak keluar bilik.aku tak pandai melayan. sampai kena gelar "cave girl" lah .

but tak salah aku sepenuhnya. aku try nak begaul dengan depa at first. tapi lepas 3 4 hari . tetulis terang terang all over thier faces " BITCH" . bila aku dalam susah. tak faham nak belajar.takapai kapai tak reti. depa semua buat tatau ja dekat aku.aku down gila time tuh. nangis rainbow aku malam tu.emosi sangat kau jah. oke yang lepas biarkan tanak kenang.



but then , tau kenapa aku cakap semua makin oke.well they made their effort to be friend with me.macam dalam kuliah duduk sekali . ngusik aku takyah kata la. setiap masa setiap saat. macam mana aku kacau tasya dulu.macam tu lah setepek taik kena dekat aku balik.hahaha. KARMA. dont play play huh. tapi lepas tu.mulalah diorang kurang ajar. sorang tu.kira macam "presiden" sangat la. dalam kuliah.aku duduk bawah dia.sekali dia hangkat kaki yang berstokin entah zaman bila dia basuh. bagus punya usap dekat lengan aku. aku macam woi.nak marah tapi dalah kuliah .sabo je lah.banyak lah.ngusik diorang sampai tahap biadap.
tau je lah aku. bukan boleh. tak sabar aku rimbuk juga muka dia.

diorang nak kutuk kutuk aku.aku tadak hal.selagi tak biadap dengan aku.aku takkan biadap.sekarang aku tengah tahan ja. sikit lagi ja. aku kameha meha muka depa semua.

tapi kadang jeles jugak.dengan roomate aku.depa selalu bawak kawan masuk bilik.lepak .sembang.mcm nanti ada la jugak good memory kan. aku ? tak penah bawak.kawan pun tadak.aku tumpang la kawan dengan roomate aku punya kawan. hahas. satu hari tu .time UPS . aku bawak ain datang bilik.sebab gap before next exam lama.Midah tekejut. Ti Ah .hang bawak kawan . hahah dalam hati ekceli happy jugak sebab yeay finally.bawak kawan. huuuu .mcm menang loteri

*lap ayaq mata

Ha sebut pasal UPS. haritu. 12 /13/14 bulan 8. baru ja selasai mid term punya exam.agak teruk lah. serasanya chemi aku fail.results belum dapat.tapi. ntah.ish NALURI LA. takkan tu pun tatau. BAKA. :P
and aku makin malas sekarang .malas sangat. dalam kuliah selalu sangat aku tidoq. KAN AKU CAKAP.AKU ALLERGIC DENGAQ ORG CAKAP LELAMA .oleh yang demikian. maka ketertinggalah aku dalam pelajaran. balik kuliah. aku penat sangat. mana nak makan.nak mandi.nak solat. nak rehat. nak main fon.nak baca fanfic.nak gak hiburan. tanak aku tenung nota lama lama.jadi tenuk aku satgi.

haa pastu baru baru ni ada silang budaya. event yang selalulah matrik buat, bukan takat matrik penang ja. seluruh matrik.maybe nama event ja lain. sebab ada panggil merdeka raya. ada pangil silang budaya.
tapi kira macam .semua matrik seluruh malaysia.buat hari tu.hari khamis.21/8/14 .aku plak photographer untuk haritu. cerita lanjut nanti lah yer.

btw . tadi. lepas perjumpaan tuk task esok. keja photographer.sebab esok ada mini kakom. aku incharge bahagian bola jaring.ha tak penting pun kiah.on the way balik kompel. sensorang ni. dengan happily ever after bejalan jalan baby dengan sekotak susu ditangan dengan harapan balik nak makan dengan oreo. TETIBA . jeng jeng jeng. cik lang tegurrr aku T_T .classmate aku semua cik lang.yap semuanya,temasuk yang lelaki.eh ada lelaki ka dalam praktikum aku 0.0 oke oke sambung. cik lang tegur. "limah,nak pegi mana tu" aku hahh. muka blur gila babi. babi gila pun tak blur macam aku. tangan aku macam orang gila angkat turun angkat turun tunjuk kompel aku. mulat aa uu aa uu tak terkata. yg cik lang terus jalan.gamaknya tak nampak aku buat isyarat cacat dekat dia aku nak balik kompel.pastu dia jerit dekat aku. BAPAK SOMBONG. -.- what the banana ! sakit hati mak nih. komfem lepas tu dia mesti ngumpat aku dekat group whatsapp yang diorang buat khas untuk kutuk aku. jgn tnya mcm mana aku tau. i just know . okey.

that's all for today. rindunya nak berbelog balik.even tadak sapa yang nak baca pun.
salam

No comments: