Saturday, September 20, 2014

BON ODORI 2014


hollaa
i know its little too late for this , but gonna post about it anyway.
i dont remember when.
but i think its aroun 17/18 july . yes it fasting month
so my roommate and i decided to go to bon odori which act 
i forced them to go with me.heheh warui nehhh XD 





alang alang dah ada dekat penang. so kami shopping raya dulu dekat gurney paragon
but iam the only one do the shopping >.<
u should see mimi and tikah faces bila teman aku shopping
haha. sorry again. hampa tak besa dengan aku
aku kalau shopping memang tak hengat dah
tambah bila masuk H&M . aku gila sat
tikah and mimi duduk ja kat kursi. macam teman bini shopping.hahahha



then bukak puasa dekat gurney plaza. pilih burger king as tempat tu ramai orang.
then dengan kedekut nya. ni lah yang lawak. duk penang saja .tapi tatau apa
orang kata takmau dengaq. hahah
ni punya la kedekutkan.konon tanak naik teksi.sebab masa datang naik teksi kena 18 hengget 
kami jalan dari gurney pegi padang kota beb !!!!
ceh ingat jalan tepi laut tu boleh la nak sampai gurney. konon dekat la
aku dengan  yakinya cakap. alaa dekat ja
nah kena. sejam beb kami jalan.
hahahah bepeluh lecak ketiak.
dari pkol 8 kami jalan .pkol 9 lebih kami sampai. JALAN BEB !
hahaha.

sebab baru lepas makan.sampai sampai ja padang kota. perut aku tak senang dah.
rasa semacam dah. bau makanan apa pun tak boleh
macam nak kluaq balik dah
then tapalah.kami pusing pusing sat. nothing much.sebab aku rasa time petang lagi meriah
ramai gila babi orang jangan kata. naik pening. buat aku lagi nak temuntah
nak masuk rumah hantu. memang beratur mcm nak beli iphone 
tapalah.decided tunggu sampai depa launch bunga api pkol 10













time jalan ke padang kota. HAHA



habis ja bunga api. terus jalan lagi nak naik feri.
time tuh perut aku memang dah tak senang gila.
brenti kat kedai .beli mineral.konon nak semua benda yg sangkut kat dada aku turun la
dengan yakin nya aku minum gila gila
jalan sekerat jalan. ahh sudahh
mineral catalyse pemakanan aku
sebab lorong nanaik pegi feri ada ramai org
tanak nmpk disgusting sangt
aku lari turun balik
takdan apa. BLUERKKKKKKKKK
muntah kat jalan pejalan kaki.kluar habis burger king ..french fries aku makan tadi
TAK LEGA LAGI
baru nak naik
BLUERKKKKKKK
lega gila.semua kluaq balik
hahaha. pengotoq gila aku XD
aku dah nak pengsan time tu. jalan lagi.
sampai atas.muntah skit gi. nasib time tu tak ramai org
then balik
memang tak sempat balik kmpp dah
terus singgah rumah aku dulu. tidoq sat
esok pepagi balil. done !




 masa bulan puasa.gemuk kan aku -.-


okey bye.

No comments: