Monday, September 01, 2014

CUTI MERDEKA !


HOLA 
first of ALL . SELAMAT HARI MERDEKA MALAYSI !
and im proud to be malaysian ! muah sikit
heheh

and of coz cuti merdeka. hari ditunggu tunggu. cuti . hari keramat bagi aku. bagi penduduk penduduk hostel , kompel , kolej .jauh mahu dekat dari rumah family bilik.so before cuti aku dah bekira kira nak buat apa. nak update belog banyak banyak , nak kluar dengan member , nak tengok anime sepuas puas . well 4 hari tak cukup nak buat semua tu , i've to choose either one.soo.  i choose to be with them

mula plan nak pegi penang. jenjalan dekat sana. dengan diba well dia ajak pegi sana. but yeah .so tak semua dirancang menjadi right,ang tak jadi pegi penang. sabtu tu ingat nak keluar dengan nad dengan auni dengan fatimah .tapi . tak jadi . auni ada hal.fatimah ada hal .then plan nak pegi kerat rambut dengan nad.so ahad boleh la kluaq ramai ramai.so aku pegi rumah nad. tunggu punya tunggu nad mandi. aku telena.and bukan dia nak gerak -..- end up tak jadi pegi. pastu pegi rumah fatimah . then pegi rumah aku.malam tu kami pi tengok wayang . me nadd and afiqah. tengok cita lucy !

well not bad cita dia . boleh la. pegi just tengok wayang . wayang 9:40 habis 11 lebih jugak lah



then the next day. nad keluaq dengan family. so only me and auni
sundate dengan auni.sebab kempunan nak makan sushi.soo hapa lagi.my fav place.and my fav food. sushi king ! 

and ahad kami tengok cita gallows hill. boleh la tahan cita dia. kalau dia cita part witch tu secara mendalam it would be nice. flash back balik ke hapa. cita nih banyak saspen. isi tak banyak. nampak sangat yang buat cita ni focus nak bagi org tekejut and suspen ja.




ika curry rice. first time try. boleh la.



and that's all. 
fin


No comments: